אמיר וינר בצוות המחקר של דוח HORIZON
אמיר וינר, העומד בראש הסטודיו לחדשנות דיגיטלית והפקות וידאו בשה"ם (המרכז לשילוב טכנולוגיות בהוראה מרחוק) ומנהל את תחום האנליטיקות למידה באוניברסיטה הפתוחה, נבחר להצטרף לקבוצת מומחים בינלאומית שכותבת השנה את דוח HORIZON .
מדובר בדוח שעוסק בנושאי מפתח בתחום חדשנות טכנולוגית בהשכלה גבוהה ובמערכות חינוך בכלל, אשר מציג תחזיות לשנים הבאות  ותיאורי מקרה מאוניברסיטאות ברחבי בעולם.

הדו"ח מתפרסם מידי שנה החל משנת 2005 , במסגרת ארגון בינלאומי מוביל בתחום של טכנולוגיות הוראה ולמידה שנקרא  EDUCAUSE .
EDUCAUSE היא עמותה ללא מטרות רווח שמטרתה לקדם את ההשכלה הגבוהה באמצעות שימוש במידע טכנולוגי.

השנה, לראשונה יתמקד אירגון EDUCAUSE בדוח בנושא: Data & Analytics במוסדות להשכלה גבוהה. אמיר נבחר מתוך רשימה גדולה של מומחים בתחום שהגישו מועמדות מכל העולם והוא הנציג היחידי מישראל.
בחירתו נעשתה לאור התרשמותם הגדולה מתחום האנליטיקות למידה באוניברסיטה הפתוחה.

השתתפותו של אמיר בקבוצת מומחים בינלאומית היא חשובה ביותר ומחזקת את מעמדה של האוניברסיטה הפתוחה כמובילה בתחומי טכנולוגיות למידה וחדשנות.