פרופ' יהודית גל-עזר נבחרה לעמיתת ACM
ברכות לפרופ' יהודית גל-עזר חברת סגל בכירה במחלקה למתמטיקה ולמדעי המחשב באוניברסיטה הפתוחה, לרגל בחירתה כעמיתה (fellow)ב- ACM-Association for Computing Machinery, אחת מן האגודות הבינלאומית החשובות ביותר בתחומי מדעי המחשב והמחשוב
עמיתי ACM מייצגים את המאיון העליון (1%) מתוך כלל חברי האגודה והם נבחרים בעקבות הכרה בינלאומית בתרומתם ארוכת הטווח לתחום. פרופ' גל-עזר נבחרה כעמיתה בזכות תרומתה המתמשכת למחקר וליישום בתחומי הוראת מדעי המחשב בארץ ובעולם.
למעלה מ-25 שנה, פרופ' גל-עזר הובילה את פיתוח תכנית הלימודים במדעי המחשב בבתי הספר בישראל. תכנית הלימודים בתיכון, שיושמה כבר אמצע שנות ה-90 של המאה הקודמת, נחשבת עד היום  כתכנית פורצת דרך בנוגע לגיבוש דרישות, פיתוח חומרי הוראה איכותיים, ביצוע מחקרים בתחום הוראת מדעי המחשב והכשרת מורות ומורים. פרופ' גל-עזר עמדה בראש הוועדה המקצועית לתכנית הלימודים של מדעי המחשב במשרד החינוך, והיא חברה בוועדות בינלאומיות שונות העוסקות בהוראת מדעי המחשב. לתוצאות עבודתה ישנה השפעה משמעותית על הוראת למדעי המחשב בארץ ובעולם.

באוניברסיטה הפתוחה פרופ' גל-עזר הייתה הכוח המניע בהקמת המחלקה למתמטיקה ומדעי המחשב באוניברסיטה הפתוחה, היא כיהנה כראש המחלקה ועסקה בפיתוח ספרי לימוד וחומרי למידה של למעלה מ-20 קורסים אקדמיים, בנוסף היא גם יזמה והייתה בין המובילים לגיבוש תכנית הלימודים לתואר שני במדעי המחשב.

לסיכום, פרופ' גל-עזר היא חוקרת מצטיינת, מעצבת ומפתחת תכניות לימודים, מחברת ספרי לימוד ומובילה עולמית במחקר הוראת מדעי המחשב וביישומו.
גאווה גדולה לאוניברסיטה הפתוחה ולמדינת ישראל.

סרטון על פרופ' יהודית גל-עזר: https://www.youtube.com/watch?v=jQWoVz9ZiSI