אביגדור גדל באופקים, בן למשפחה חרדית, אחד משמונה אחים. לפני 4 שנים הקים בהתנדבות את מיזם "עבודות לחרדים" - פלטפורמה חברתית ואינטרנטית להנגשת שוק התעסוקה לחברה החרדית. יחד עם צוות מתנדבים הקים אביגדור אתר אינטרנט, דף פייסבוק ועשרות קבוצות ווטסאפ שהנגישו משרות לחברה החרדית. עד היום נעזרו במיזם אלפי חרדים שמצאו עבודה ורשומים באתר למעלה מ-14 אלף משתמשים.
בתחילת לימודיו האקדמיים נוכח לדעת כמה קשים לימודי האנגלית בגיל מאוחר והקים בעקבות זאת מיזם התנדבותי נוסף בשם "אינגליש קלאס" שמטרתו לאפשר לילדים מהחברה החרדית ללמוד אנגלית בשעות אחה"צ באמצעות קבוצות קטנות ומורים מהציבור החרדי. כיום, לומדים במיזם למעלה מאלף תלמידים בחמישה עשר רשויות: מכרמיאל ועד נתיבות.
לפני כ-4 שנים חתמו ראשי המועצות של מעלה עירון ומגידו על אמנה ליצירת שותפות בין שתי הקהילות בליווי גבעת חביבה. בשנת 2016, הובילה ג'וליאנה פתיחת מרכז אמנות וגלריה בכפר זלפה בתמיכת שתי המועצות. מרכז האמנויות מאפשר לילדי האזור התפתחות, למידה חווייתית ומפגש עם בני גילם בפעילות בלתי פורמאלית במסגרות של חוגים וקבוצות העצמה. הגלריה הפועלת במרכז, מהווה במה ייחודית בה מוצגות תערוכות של אמנים מהאזור, בעיקר מהחברה הערבית לצד תערוכות משותפות לאמנים יהודים וערבים.
ג'וליאנה פועלת לקידום תחום האמנות ביישובי המועצה בפעילויות מגוונות הכוללות חוגי יצירה שונים, חוגי ציור, פיסול, סדנאות יצירה חד פעמיות, סדנאות הורים וילדים משותפות לערבים ויהודים, מעגלי נשים ערביות ויהודיות. כל זאת, בליווי ותמיכה מקצועיים ותחושת שותפות של כל חברי הצוות.
ליאור הקים ומנהל את עמותת "החבר'ה הטובים" – העמותה מסייעת לאוכלוסייה נזקקת באספקת מוצרי מזון בסיסיים וציוד בסיסי נוסף. ליאור החל בפעילות כתלמיד חטיבת ביניים ובחלוף השנים הצטרפו לליאור חברים, בני משפחה ומתנדבים רבים עד שבשנת 2016 התורמים והמתנדבים העניקו לליאור ולשותפיו רוח גבית לביסוס הפעילות ולהקמת עמותת "החבר'ה הטובים".
מאז, העמותה צומחת בעקביות ומחלקת בכל חג מאות חבילות מזון למשפחות נזקקות. לאחרונה, במאמץ לסייע למשפחות הנתמכות גם בהתנהלות כלכלית, החליט ליאור לשלב בלימודיו גם לימודי תעודה באוניברסיטה הפתוחה בתחום כלכלת המשפחה. מאז צמח תחום חדש בעמותה והיא פועלת להקניית כלים מעשיים כמו מיצוי זכויות, ניהול תקציב, מציאת עבודה והקניית ידע על העולם הפיננסי.
עינב היא יזמית, מקימה ומנהלת של תכנית "רתמים" לפיתוח מנהיגות אזורית צעירה בנגב במסגרת המכינה הקדם צבאית "עמי-חי".
תכנית רתמים היא תכנית דו שנתית לכיתות י"א ו-י"ב (מיועדת לקהל מעורב של דתיים וחילוניים) מערי הנגב. החניכים פוגשים אנשי חזון ועשייה, לומדים לעומק על סוגיות אקטואליות ואתגרים בחברה הישראלית ומקיימים שיח מעמיק בנושאי זהות.
לאחר שלוש שנות פעילות, התכנית השיגה את היעד המרכזי של יצירת מוטיבציה משמעותית בקרב מנהיגות הנוער בדרום לצאת לשנת י"ג במכינות או שנת שירות. 90% מבוגרי התכנית המשיכו למכינות ושנות שירות. כמו כן, התכנית מעוררת רצון להתגייס לתפקידים משמעותיים בצבא.
שבי החל בעשייה החברתית לפני כ-20 שנה במסגרת המאבק של קהילת הלהט"ב לשיוויון. העמותה בראשותו, "המועצה לזכויות הלהט"ב" הפגישה לראשונה את ראשי הקהילה עם ראש ממשלה מכהן בישראל, עם נשיא מדינה, עם שר משפטים, ועוד.
בהמשך, הקים שבי את "העמותה לדמוקרטיה מתקדמת" והחל להתמקד במאבק כנגד הנזקים הנגרמים כתוצאה מקשרי הון-שלטון-עיתונות בישראל. בשנת 2012 השיק את הפרויקט "מדד הלוביסטים ולקוחותיהם בכנסת" במטרה להגביר את המידע והמודעות לפעילות של לוביסטים ולבעיות הנגזרות ממנה. במקביל, קידם מאבקים בוועדות הכנסת כגון "המאבק לרישום נוכחות לוביסטים בוועדות הכנסת" שהוביל לשינוי חקיקה לאחר חמש שנות מאמץ.
בשנים האחרונות, הפך את המאבק בחברות הטבק למאבק הדגל של העמותה שבאמצעותו הוא מציג את הנזק לציבור הנגרם כתוצאה מקשרים פסולים בין ההון לשלטון. במאבק זה, זכה להישגים מרשימים לטובת בריאות הציבור. בשנתיים האחרונות ניצחה העמותה פעמיים בבג"ץ שהגישה כנגד החלטות שר הבריאות ושר האוצר בנושא העישון והכניסה של "הסיגריות האלקטרוניות" לישראל. המאבק בנושא זה נמשך.
בן 36 מקרית מלאכי. סטודנט למדע המדינה ויחסים בינלאומיים.
אשר הוא פעיל חברתי המסייע לנוער בסיכון: הוא מנטור וחונך עשרות צעירים ופועל לקידום ולפיתוח קהילת יוצאי אתיופיה בישראל.
אשר יזם וייסד ליגת כדורגל לנוער בסיכון. בשנת 2016 יצאה הליגה לדרך בהשתתפות עשרים וחמש קבוצות פנימיות מכפרי נוער שונים והפעילות גדלה ומתפתחת מדי שנה.
בנוסף, הקים אשר את פרויקט "ניצוץ" בעיר נתניה. התכנית מיועדת לנוער "פסול גיוס" שקיבל פטור מצה"ל. בשיתוף פעולה עם משטרת נתניה, משרד הביטחון ולשכת הגיוס חיפה, נבנתה תכנית בת 3 חודשים של פעילויות והכשרה בסיומה מבוטל הפטור והחניכים מקבלים צו גיוס בטקס מרגש בנוכחות ההורים והשותפים לפרויקט.
תושבת תל-אביב, סטודנטית למדעי החברה.
מרינה יזמה ומובילה את המאבק הציבורי למניעת הטרדה ותקיפה מינית של מטפלים במגע. היא הצליחה לעורר את המודעות הציבורית לנושא ולחבר בין המטפלים השונים שלפי סקרים: 81 אחוז מהם מתמודדים עם הטרדות מיניות והצעות פוגעניות.
לאחר כתיבת נייר עמדה, מפגשים עם מטפלים, התייעצות ופגישות עם חברי כנסת והופעות בתקשורת – הוכנה הצעה לתיקון סעיף בחוק למניעת הטרדות מיניות הקובע דין מעצר למי שפונה לבעל מקצוע בצורה מינית בטלפון, בקליניקה או בבית חולים. הצעת החוק צפויה לעלות לדיון בוועדת השרים לחקיקה בתאריך 18.11.2018.
תושבת אשדוד. סטודנטית למדעי החברה בהדגשת חינוך.
פעילה חברתית וקהילתית מובילה בעיר אשדוד כבר 16 שנה. מקדמת תהליכי שינוי עירוניים באשדוד בתחום הורות, קהילה ואנשים וילדים עם מוגבלות. מרכזת בעיר אשדוד פעילויות רבות: "זכרון בסלון", "תיק לכל תלמיד", מטה צמ"א – צרכים מיוחדים אשדוד, מטה נשים אשדודיות שהינו מיזם נשי עירוני המעודד שיח נשי לשינוי וצמיחה. בנוסף נורית היא פעילה למען בעלי החיים במסגרת "מטה בעלי חיים" - התארגנות של פעילי בעלי חיים באשדוד על מנת לקדם ולשפר את הסביבה עבורם. לאחרונה הצליחה לגרום לביטול האיסור של החזקת בעלי חיים בקרב אוכלוסיית הגיל השלישי בעת המעבר לדיור מוגן ובכך להבטיח את שלוותם של הקשישים ומצד שני להפסיק את עידוד נטישת בעלי החיים. שינוי זה תקף בכל הארץ.
נורית כתבה: "אני רוצה להודות לאנשים יקרים במסע חיי: ראשית, לבתי אמילי ההשראה שלי, המנוע שלי לכל מה שאני יוצרת. היא הביאה אותי להיות לוחמת צדק, לוחמת למען שוויון זכויות והזדמנויות לאנשים בכלל ולאנשים עם צרכים מיוחדים בפרט. שנית, למנהיגי ותומכי תנועת אשדודים ולכל מנהיגי המטות ושותפי לדרך ולסיום למשפחה המיוחדת שלי על האמונה והחיבוק המתמיד".