מינהל מרחבים ומוקדים אחראי על ניהול הקשר הישיר עם הסטודנטים, הסטודנטיות המתעניינים והמתעניינות ברחבי הארץ. קשר זה מתקיים הן באופן מבוזר באמצעות הקמפוסים במרחבים הגיאוגרפיים השונים, והן באופן מרוכז באמצעות מערך המוקדים האקדמיים.

האוניברסיטה הפתוחה במרחבים

לאוניברסיטה הפתוחה פריסה מרחבית רחבה. חלק מהלימודים באוניברסיטה הפתוחה מתקיים בעזרת למידה מקוונת, לצידה לאוניברסיטה יש גם שורת קמפוסים ומרכזי לימוד בכל רחבי הארץ – מהצפון ועד אילת.

בקמפוס תקבלו שירותים באווירה סטודנטיאלית נעימה, אישית ותומכת. הצוותים בקמפוסים עומדים לרשות הסטודנטים והסטודנטיות בכל הקשור לתהליכי הרשמה, לטיפול אדמיניסטרטיבי, להדרכה בלמידה, להגשת בקשות ועוד.

הלימודים ברחבי הארץ מנוהלים על ידי הקמפוסים המרחביים. מידע על הקמפוס המרחבי ורשימת מרכזי לימוד:

מוקדי מערך הלימודים האקדמיים

מוקדי מערך הלימודים האקדמיים מספקים שירות בטלפון, במייל ובוואטסאפ למתעניינים ולמתעניינות בלימודים, מסייעים בתהליך ההרשמה, ומלווים את הסטודנטים והסטודנטיות במגוון נושאים אדמיניסטרטיביים גם לאחר ההרשמה ובמהלך כל תקופת הלימודים.

מוקד המתעניינים

מוקד המתעניינים אחראי לטיפול במתעניינים בלימודים (לתואר ראשון ושני) באוניברסיטה הפתוחה. המוקד מספק שירות ומידע למתעניינות ולמתעניינים החל מהפנייה הראשונית, דרך הזמנות למפגשי מידע ותיאום פגישות ייעוץ, ועד לסיום מוצלח של הרישום.

מוקד הפניות והמידע

מוקד הפניות והמידע אחראי על מתן מידע ושירות אדמיניסטרטיבי לסטודנטים ולסטודנטיות במהלך לימודיהם באוניברסיטה הפתוחה. המוקד מלווה את הסטודנטים עם קליטת ההרשמה ועד סיום לימודיהם בכל שאלה או בקשה. מגוון הנושאים האדמיניסטרטיביים שבהם מטפל המוקד כולל טיפול בפניות כגון: הרשמה, נושאים כספיים, חומרי לימוד, קביעת פגישות ייעוץ, מטלות, בחינות, תמיכה טכנית באתרי האו"פ, מידע לגבי מלגות, תעודות סטודנט, דמי רווחה, הזמנת אישורים, הפקת סיסמאות, דיקן הסטודנטים ועוד.