כנס סייברטק

הנהלת האוניברסיטה הפתוחה ונציגי חברי הסגל האקדמי שלנו משתתפים בכנס סייברטק שיתקיים במהלך השבוע בימים 1-3 במרץ 2022 במתחם EXPO בגני התערוכה בתל אביב.

כנס הסייברטק הוא אחד הכנסים הבינלאומיים הגדולים שמתקיים מידי שנה ומפגיש חברות עסקיות גלובליות, אירגונים אזרחים וצבאיים, חברות ממשלתיות ומוסדות אקדמיים שעוסקים בתעשיית הסייבר העולמית במחקר ובפיתוח. כנס סייברטק משמש כמרכז גלובלי לחידושים הטכנולוגיים האחרונים, האתגרים והפתרונות בתחום הסייבר.

מוזמנים להצטרף לכנס ולהשתתף בהרצאות של ההנהלה וחברי הסגל:

• 3.3 בשעה 9.00 - פרופ' מימי ​איזנשטדט, נשיאת האוניברסיטה הפתוחה' פותחת את היום שלישי של הכנס, באולם 1.
  • 3.3 בשעה 9.40 - גב' רות שהם, מנכל"ית האוניברסיטה הפתוחה, מרצה בנושא: נשים מובילות בתעשיית הסייבר, באולם 1.
  • 2.3 בשעה 15.00 - ד"ר אלישי עזרא-צור, חבר סגל בכיר במחלקה למתמטיקה ומדעי המחשב, משתתף בפאנל אנשי אקדמיה בנושא עתיד הסייבר והבינה המלאכותית, אולם 2.
  • 2.3 בשעה 16.15 - ד"ר ארז ויסברד, חבר סגל הוראה במחלקה למתמטיקה ומדעי המחשב, מרצה בנושא: הדור הבא של הקריפטוגרפיה – מתכוננים לעידן הקוונטום, באולם 2.

לפרטים: https://www.cybertechisrael.com/​​