קמפוס האוניברסיטה הפתוחה באילת ממוקם בקריה האקדמית החדשה במבנה חדשני המשלב טכנולוגיה מתקדמת והוראה חדשנית, המאפשרים חווית למידה מתקדמת) בקמפוס האוניברסיטה הפתוחה באילת אפשר למצוא מתחמי למידה, להשתתף בסדנאות, ללמוד בקבוצות תרגול, לשמוע הרצאות העשרה ולפתח קשרים עם הקהילה ועולם התעסוקה.
בקמפוס תקבלו שירותים באווירה סטודנטיאלית נעימה, אישית ותומכת גם עבור קבוצות לימוד מקוונות (למידה מרחוק) וגם עבור קבוצות לימוד פרונטליות שמתקיימות בקמפוס וברחבי המרחב הגאוגרפי של אילת וחבל אילות. צוות הקמפוס עומד לרשות הסטודנטים והסטודנטיות בכל הקשור לתהליכי הרשמה, טיפול אדמיניסטרטיבי, הדרכה בלמידה, הגשת בקשות למלגות סיוע כלכלי, בקשות להכרה בלימודים קודמים ועוד. הקמפוס מעניק שירות לכל הסטודנטים במרחב אילת והערבה (בלמידה מקוונת או פנים אל פנים).

להלן מרכזי הלימוד במרחב:

יצירת קשר